Якщо ви оформили підписку на сайті, то й керуєте нею на сайті.
- Увійдіть у вебзастосунок.
- Відкрийте «Налаштування», потім «Підписка».
- Виберіть «Керувати підпискою», а потім «Скасувати».
Сторінка відкриває захищений платіжний портал нашого платіжного провайдера, де можна скасувати підписку й переглянути рахунки. Скасування зупиняє майбутні списання. Premium залишається активним до кінця оплаченого періоду. Якщо не вдається увійти, зверніться до служби підтримки. Дивіться також повернення коштів на сайті.