Documenten die je uploadt, worden versleuteld en opgeslagen in de Europese Unie (regio Milaan). Alleen jij en de mensen met wie je ze deelt, kunnen ze zien.
Je kunt een document op elk moment verwijderen via het documentscherm. Als je je hele account verwijdert, worden je documenten ook verwijderd: zie je account verwijderen.
Voor tekstherkenning in documenten kan een verwerkingsdienst in een andere EU-regio worden gebruikt; dit staat beschreven in het privacybeleid. We vragen nooit om documenten per e-mail.